Azon nevelési intézmények, amelyek 2013. január 1-jétől a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ fenntartásába kerültek, a Nemzeti Kulturális Alap pályázati felhívásai esetében csak a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ regisztrációjával tudnak pályázatot benyújtani, illetve a folyamatban lévő pályázatoknál elszámolást feltölteni.

Budapest, 2013. március 13.


Új regisztráció | Kitöltési útmutató | Minta regisztrációs adatlap szervezetek részére

Tájékoztatjuk tisztelt Pályázóinkat, hogy az NKA Igazgatósága bevezeti az elektronikus pályáztatást. A pályázat benyújtását megelőzi egy regisztrációs folyamat, amelynek során lehetőséget biztosítunk pályázatának beküldhetőségére.

A regisztrációs folyamat során az alábbi eljárást kell követni:

Első lépésként válassza ki, hogy magánszemélyként vagy szervezetként kíván regisztrálni. Tájékoztatjuk, hogy az egyéni vállalkozói státus szervezetnek minősül!

Magánszemély regisztrációs eljárása:

Adja meg a személyes adatokat, amelyeket a rendszer kér. Az adatok megadása után a regisztráció sikeres befejezéséhez a személyi igazolvány (vagy útlevél), a lakcímkártya, az adóazonosító kártya másolatát „pdf" formátumban fel kell töltenie a „Dokumentumok” alatt található megfelelő helyre. Majd a feltöltött dokumentumokat legkésőbb 15 napon belül postai úton küldje meg az NKA Igazgatósága címére (H - 1388 Budapest, Pf. 82).

Szervezet regisztrációs eljárása:

Adja meg az adatokat, amelyeket a rendszer a regisztrációs adatlapon kér. Az adatok megadása után a regisztráció sikeres befejezéséhez a szervezet működési formájának megfelelő jogi dokumentációkat valamint az aláírt „Regisztrációs adatlap szervezetek részére" másolatát „pdf" formátumban fel kell töltenie a „Dokumentumok” alatt található megfelelő helyre. Majd a feltöltött dokumentumokat legkésőbb 15 napon belül postai úton küldje meg az NKA Igazgatósága címére (H - 1388 Budapest, Pf. 82).

A regisztráció során mindkét esetben képződik egy nyilvántartási szám, amelynek segítségével az elmentett regisztrációs folyamat folytatható.

Továbbá mindkét esetben a regisztráció során megadott e-mail címre küldjük meg a regisztráció és módosítás megerősítésére szolgáló hivatkozást. Bizonyos esetekben ezt az e-mailt a levelező rendszerek (pl. Gmail) levélszemétként (spam) kezelik. Ezért kérjük, hogy a beérkezett levelek ellenőrzésén túl a levélszemetet is ellenőrizni szíveskedjenek.

Amennyiben a regisztrációval kapcsolatban problémájuk adódik, valamint kérdésük, észrevételük van, úgy azt a regisztracio@nka.hu e-mail címre szíveskedjenek megírni vagy a (+36 1) 327-4315 és (+36 1) 327-4433 telefonszámok egyikén bejelenteni.


Regisztráció folytatása

Amennyiben egy már korábban megkezdett regisztrációt kíván folytatni, úgy a rendszer bekészíti a már megadott adatokat. Ezeken az adatokon természetesen módosíthat. Minden egyéb folyamat megegyezik az „Új regisztráció” menüpont alatt leírtakkal.


Új megbízott regisztráció | Kitöltési útmutató | Minta regisztrációs adatlap szervezetek részére

Regisztrált szervezet esetén új megbízott felvétele a fenti menüpontban lehetséges. Kérjük a módosítás során is kövesse a kitöltési útmutatóban foglaltakat.


Megbízott regisztráció folytatása

Amennyiben egy már korábban megkezdett megbízott regisztrációt kíván folytatni, úgy a rendszer bekészíti a már megadott adatokat. Ezeken az adatokon természetesen módosíthat. Minden egyéb folyamat megegyezik az „Új megbízott regisztráció” menüpont alatt leírtakkal.


Regisztráció ellenőrzése

A megadott adószámmal vagy PIR-számmal vagy adóazonosító jellel ellenőrizheti, hogy történt-e regisztráció az NKA portálján.


Impresszum | Honlaptérkép | Sajtószoba | RSS | Munkatársak | Technikai ajánlás