HANGFOGLALÓ KÖNNYŰZENE TÁMOGATÓ PROGRAM KOLLÉGIUMA

Felhívjuk pályázóink figyelmét, hogy az adatlap kitöltése előtt szíveskedjenek elolvasni a teljes pályázati felhívást!

NYÍLT PÁLYÁZATI FELHÍVÁSOK

Téma: A Hangfoglaló Könnyűzene Támogató Program Kollégiuma nyílt pályázatot hirdet a Hangfoglaló Program Médiatámogatási Alprogram keretében kifejezetten könnyűzenei tematikájú nyomtatott és internetes médiumok, illetve ilyen témájú mellékleteket megjelentető kiadók számára könnyűzenei tartalom készítésére és megjelentetésére.

Pályázati cél: A könnyűzenével hosszabb ideje, rendszeresen foglalkozó nyomtatott és online médiumok – közte színvonalas blogok – támogatása annak érdekében, hogy a hazai könnyűzene megfelelő fórumokhoz juthasson.

A Kollégium olyan, legalább egy éve, folyamatosan megjelenő/frissülő önálló médiumokat vagy más médiumok mellékleteit kívánja támogatni, amelyek önálló, saját készítésű, első közlésű cikkekben, cikksorozatokban, online videó anyagokban a magyar könnyűzenével foglalkoznak, és vállalják, hogy a támogatás ideje alatt helyet biztosítanak a Hangfoglaló Program egyes alprogramjainak, eseményeinek és a résztvevőinek bemutatására is.

A pályázatnak nem célja a korábban megjelenő, de az elmúlt egy évben nem működő médiumok újraindításának elősegítése.

Pályázók köre: Magyarországi székhelyű, a működéshez szükséges hatósági engedélyekkel rendelkező nyomtatott és internetes médiumok (jogi személyek, nem önálló jogi személy esetében annak fenntartója, magánszemélyek, egyéni vállalkozók).
Egy pályázó több pályázatot is benyújthat, de egy médium tekintetében csak egy pályázat adható be.
Nevezési díj: A pályázó nevezési díj címen az igényelt támogatás 1%-át, amely magában foglalja a 27% áfát is, köteles befizetni a pályázat benyújtásával egyidejűleg az NKA portálon a Pályáztatás/Kollégiumi pályázatok/Pályázati tudnivalók „Nevezési díj” pontban leírt feltételeknek megfelelően.
A nevezési díj megfizetésének elmulasztása, illetve az előírtnál alacsonyabb mértékű teljesítése a pályázat érvénytelenségét vonja maga után! A nevezési díj a döntés eredményétől függetlenül nem kerül visszafizetésre!
Tervezett keretösszeg: 30.000.000 Ft
Igényelhető támogatás: maximum 1.500.000 Ft
Altéma kódszáma: 779134/79
Megvalósítás időtartama: 2019. január 1. - 2019. december 31.
Benyújtási határidő: 2019. január 7., éjfél.
Megjelentetés dátuma: 2018. november 26.
Részletek...

Téma: A Hangfoglaló Program Nemzetközi Piacra Lépést Támogató Alprogramjának részeként a könnyűzenei menedzsment iránt érdeklődő, de nemzetközi gyakorlattal még nem rendelkezők számára, három külföldi –2019. április Sharpe (Szlovákia), 2019. szeptember Waves Vienna (Ausztria), 2019. november  Nouvelle Prague (Csehország), –, könnyűzenei showcase fesztiválon való részvétel támogatása.
Pályázók köre:
  • A magyar előadókat a nemzetközi piacokon segítő menedzserek, mint magánszemélyek, egyéni vállalkozók, vagy jogi személyek, akik legalább középfokú végzettséggel és angol nyelvtudással rendelkeznek.
  • Előny, de nem feltétel a könnyűzenében szerzett jártasság, esetleg ilyen képzésben való részvétel, aktív zenészi, menedzseri gyakorlat.
Nevezési díj: A pályázó nevezési díj címen 5.000 Ft-ot + 27% áfát köteles befizetni a pályázat benyújtásával egyidejűleg az NKA portálon a Pályáztatás/Kollégiumi pályázatok/Pályázati tudnivalók „Nevezési díj” pontban leírt feltételeknek megfelelően.

A nevezési díj megfizetésének elmulasztása, illetve az előírtnál alacsonyabb mértékű teljesítése a pályázat érvénytelenségét vonja maga után! A nevezési díj a döntés eredményétől függetlenül nem kerül visszafizetésre!

Tervezett keretösszeg: 4.950.000 Ft
Igényelhető támogatás: Pályázónkénti, egységes támogatás összege 150.000 forint
Altéma kódszáma: 779123/80
Megvalósítás időtartama: 2019. január 1. - 2019. december 31.
Benyújtási határidő: 2019. január 7., éjfél.
Megjelentetés dátuma: 2018. november 28.
Részletek...
Impresszum | Honlaptérkép | Munkatársak | Adatvédelmi tájékoztató | Technikai ajánlás | GYIK | English | RSS