Általános tudnivalók Nyomtatható verzió

SZÍNHÁZI KOLLÉGIUM PÁLYÁZATI FELHÍVÁSA

A Színházi Kollégium pályázatot hirdet a 2006–2007. évadra (2006. szeptember 1-jétől 2007. május 31-ig) új színházi produkciók színrevitelének támogatására.

Altéma kódszáma: 1317

a) Pályázhatnak: hazai és magyar nyelven játszó, határon túli, hivatásszerűen működő színházak, társulatok vagy azok fenntartói

A kollégium az elbírálásnál elõnyben részesíti:

Pályázni csak a nevezési díj egyidejű befizetésével lehet! Színházanként  csak egy produkció kaphat támogatást. A tervezett keretösszeg: 70 millió forint

A pályázathoz csatolni kell:

Támogatás kérhető :

A fentiektől eltérő költségnemeket a pályázónak indokolnia kell!

A pályázat szakmai beszámolójának ki kell terjednie:


A támogatást kizárólag a bemutatóig felmerülõ fenti jogcímekre lehet felhasználni. A támogatási összeg utalása a bemutató elõadás idõpontjához igazodva, ütemezetten történik.

b) Pályázhatnak: független művészekből álló társulások

Magánszemély nem adhat be pályázatot.

A kollégium az elbírálásnál előnyben részesíti:

Pályázni csak a nevezési díj egyidejű befizetésével lehet!
Pályázónként csak egy produkció kaphat támogatást.
Nem adható be pályázat azokra a produkciókra, amelyek sikerrel szerepeltek a Befogadó Színházak Társasága számára kiírt pályázaton.
A tervezett keretösszeg: 40 millió forint

A pályázathoz csatolni kell:

Támogatás kérhető:

 
A pályázat szakmai beszámolójának ki kell terjednie:

A támogatást kizárólag a bemutatóig felmerülõ fenti jogcímekre lehet felhasználni. A támogatási összeg utalása a bemutató elõadás idõpontjához igazodva, ütemezetten történik.

A pályázó nevezési díj címen az igényelt összeg 1%-át (amely   20%-os áfát tartalmaz) tartozik befizetni a pályázat benyújtásával egyidejűleg az NKA Igazgatósága 10032000-01425200-00000000 számú pénzforgalmi jelzőszámára a pályázati adatlaphoz tartozó csekken.  

A nevezési díj összege félmillió forintnál kisebb összegű igény esetén sem lehet kevesebb 5000 Ft-nál (amely 20%-os áfát tartalmaz). Az átutalás, illetve a postai (rózsaszín) csekk közlemény rovatában kérjük feltüntetni a pályázati adatlap sorszámát. Kérjük továbbá, hogy átutalás esetén a közlemény rovat végéről a 7. pozícióban a # jelet, valamint az utolsó 3 pozícióban a 310-es kódot tüntesse fel.  

A nevezési díj befizetésének elmulasztása, illetve az előírtnál alacsonyabb mértékű teljesítése a pályázat érvénytelenségét vonja maga után. A nevezési díjat a támogatásban nem részesülő pályázó sem igényelheti vissza.  

Az adatlapok internetes letöltése esetén a pályázati adatlap sorszámáért forduljon az ügyfélszolgálathoz a 327-4445-es telefonszámon, vagy e-mail: agnes.szondy@nka.hu címen.

A pályázatok
2006. szeptember 15-ig beérkezõen
nyújthatók be kizárólag az NKA Igazgatóságának postacímére
(H - 1388 Budapest, Pf. 82). Kérjük, figyelmesen olvassa el a lap tetején található Általános tudnivalókat !

Színházi Kollégium

Pályázati adatlap és tájékoztató!