Pályázati tudnivalók  

Felhívjuk tisztelt pályázóink figyelmét, hogy a közpénzekből nyújtott támogatások átláthatósága érdekében a 2007. évi CLXXXI. törvény előírja, hogy minden pályázat esetében "nyilatkozatot" kell benyújtani - a határon túli magyar szervezetek, vagy személyek kivételével -. Amennyiben a törvény 8 § (1) bekezdése alapján érintettség fennáll, úgy "Közzétételi kérelmet"  is be kell nyújtani. Az űrlapok elérhetők és kinyomtathatók az alábbi linkekre kattintva Nyilatkozat, Közzétételi kérelem. A Nyilatkozat teljes kitöltése, aláírása és a pályázattal együtt történő beadása minden pályázat esetén kötelező. Annak elmulasztása a pályázat érvénytelenségét vonja maga után. Amennyiben Közzétételi kérelmet is be kell nyújtania, úgy annak kitöltése, aláírása és a pályázattal együtt történő benyújtása szintén kötelező. Annak elmulasztása a pályázat érvénytelenségét vonja maga után.

A KÖZMŰVELŐDÉSI SZAKMAI KOLLÉGIUM PÁLYÁZATI FELHÍVÁSA

A kollégium pályázatot hirdet közművelődési szakmai tevékenységek fejlesztése és megújítása céljából szervezett, 2008. november 2. és 2009. április 30. között megrendezésre kerülő városi, kistérségi, megyei, regionális és országos hatókörű szakmai rendezvények, nem hivatásos művészeti találkozók támogatására.

Altéma kódszáma: 2008

 Előnyben részesülnek:

 Pályázhatnak:

A támogatás formája: vissza nem térítendő támogatás.

Támogatás kérhető:

A fentiektől eltérő költségnemeket a pályázónak indokolnia kell!

A pályázó megjelölheti, illetve a Kollégium kikötheti, hogy a támogatás adott hányadát milyen konkrét cél megvalósítására kéri, illetve adja.  A rendezvény járulékos költségei (pl.: a rendezvény értékeinek biztosítása, egészségügyi szolgáltatások, mobilvécé stb.) – csak az önrész terhére számolhatók el.

A pályázathoz csatolni kell:

Az elbírálás szempontjai:

A kollégium hivatásos művészeti találkozók költségeit nem támogatja.

A kollégium kifejezetten népművészeti jellegű, a Népművészeti Szakmai Kollégium illetékességi körébe tartozó rendezvényeket nem támogat.


Egy pályázó az altémára egy pályázatot nyújthat be, amely maximum 3 rendezvényre vonatkozhat.

A pályázati altéma támogatási keretösszege: 120 millió forint.

Pályázati adatlapot kitölteni csak az NKA portálján lehet.

A pályázatok ilyen módon történő elkészítése a www.nka.hu (portál) „Pályáztatás” cím alatt található „Adatlapok kitöltése” címszónál lehet.

A kitöltés segítése érdekében a „Pályáztatás” cím alatt, az „Aktuális pályázati felhívások” címszónál „Minta pályázati adatlap” található, amely lehetővé teszi a pályázati adatlap teljes egészében való megtekintését. Ez az adatlap pályáztatás céljára nem használható.

A pályázat 2008. május 5-ig beérkezően nyújtható be,
kizárólag postai úton az NKA Igazgatóságának postacímére
(H - 1388 Budapest, Pf. 82).
A határidőn túl érkező pályázatok érvénytelenek.

Kérjük, figyelmesen olvassa el a lap tetején található Pályázati tudnivalókat!

Közművelődési Szakmai Kollégium

Adatlap kitöltési útmutató!