Információk benyújtáshoz

A támogatási szerződés meghatározza, hogy milyen módon kell Önnek a megítélt és folyósított támogatási összeggel elszámolnia. Amennyiben a támogatási szerződés úgy rendelkezik, hogy elszámolását online módon kell az EMET NKA Igazgatósága részére megküldenie, úgy azt a felhasználói fiókjába belépve teheti meg.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a bizonylattal együtt – egy dokumentumban! – be kell csatolniuk a pénzügyi teljesítés bizonylatát is (a banki kivonat/KP kifizetés bizonylat)!

Felhívjuk figyelmüket, hogy amennyiben a bizonylattal elszámolni kívánt összeg eléri vagy meghaladja a 100.000 forintot, úgy a bizonylattal együtt – egy dokumentumban! – be kell csatolniuk a bizonylatot alátámasztó egyéb dokumentumot is (pl.: vállalkozási szerződés, megbízási szerződés… stb.).

A feltölteni kívánt bizonylatot érvényteleníteni kell. Érvénytelenítésként a pályázati azonosítószámnak az eredeti bizonylatokon történő feltüntetését fogadjuk el. Amennyiben az adott pályázatra nem a számla teljes összege kerül elszámolásra, az elszámolni kívánt összeget is fel kell tüntetni az azonosító szám mellett. Az elszámoláshoz az eredeti, érvénytelenített bizonylatot kell feltölteni.

Megengedettnél nagyobb méretű dokumentumoknál, a fájl fekete-fehérre való átállításával, illetve alacsonyabb felbontás választásával csökkenthető a méret.

Felhívjuk figyelmüket, hogy az Önök által feltöltött adatokból a rendszer automatikusan létrehozza az elszámoló lapot, amelyet az Elszámoló lap nyomtatásagombra kattintva tekinthetnek meg – a feltöltés során bármikor.

Elszámolás benyújtása esetén kérjük, nyomtassák ki a végleges elszámoló lapot, azt a megfelelő pecséttel és aláírással ellátva töltsék fel, majd a „Részelszámolás benyújtása”, illetve a „Végelszámolás benyújtása gombra kattintva véglegesítsék elszámolásukat.

A véglegesítést követően nem lesz több lehetőségük az elszámolás – bármilyen jellegű – módosítására, ezért a végső benyújtás előtt kérjük, alaposan ellenőrizzék a feltöltött adatokat.

Amennyiben a benyújtást követően kíván módosítani azt Hiánypótlás keretében teheti meg.

A szakmai beszámoló benyújtásának véglegesítéséhez kattintsanak a „Mentés” gombra.

Impresszum | Honlaptérkép | Sajtószoba | Munkatársak | Technikai ajánlás | English | RSS